Over ons

Over Kanjermarketing

Kanjer Marketing biedt oplossingen van het eerste prille begin tot aan de afronding van de opdracht. Wij zorgen ervoor dat jouw ideeën uitgevoerd worden; wens wordt waarheid! Hoe gaan we te werk? Bij Kanjer Marketing gaan we voor topkwaliteit. Ons team bestaat uit 28 professionals op het gebied van

Onze missie

Ieder van ons heeft zijn of haar specialisme, maar we hebben ook kennis van elkaars vakgebieden. Waar nodig vullen we elkaar aan, wij werken binnen een hecht teamverband. Kanjer Marketing kent weinig lagen, daardoor kunnen we snel schakelen.

Wij zijn servicegericht, vinden goed contact met onze klanten een must.Daarom willen wij jou graag betrekken bij elke fase van het maakproces, een goede samenwerking ligt aan de basis van ons werk. We houden steeds de lijntjes kort, blijven in overleg met jou bijschaven. Net zolang totdat jij het resultaat ziet dat je voor ogen hebt. Mocht je na een tijdje nieuwe inzichten krijgen, dan kun je ons altijd blijven benaderen. Wij gaan voor kwaliteit op de lange termijn. Jouw onderneming moet geruime tijd van onze geleverde diensten kunnen profiteren.

Wij mogen werken voor geweldige klanten!

Responsive

Of het nu via een mobiele telefoon, een laptop of een tablet is: jouw website moet altijd en overal toegankelijk zijn. Door ons webdesign is het eenvoudig navigeren op elk type device.

SEO- proof

Wij brengen het surfgedrag van jouw bezoekers met analysetools in kaart. Vervolgens passen wij je webdesign daarop aan. Door dit SEO-proof webdesign eindig je nog hoger in de zoekresultaten van Google.

Conversie gericht

Jouw bezoekers worden klanten! Ze worden verleid tot het doen van een online aankoop, ze vragen een offerte aan of vullen een contactformulier in. Met één klik op de knoppen die wij in het webdesign verwerken.

Plug-ins & thema's

Heb je behoefte aan wat extra technische of grafische snufjes? Er is op dit gebied veel mogelijk, op aanvraag bouwen onze webdevelopers het graag voor je.