SEA

SEA campagne

Online campagnevoeren met SEA is zeer doelgericht. Het kosten-opbrengstenplaatje is direct inzichtelijk. Daarom zijn SEA-campagnes erg effectief voor het bereiken van jouw doelgroep.

Title SEA

Naast een hoge positie in de natuurlijke zoekresultaten van Google wil je nog andere resultaten boeken. Heb je wel eens gedacht aan een persoonlijke benadering van jouw doelgroep, met behulp van overtuigende advertenties?
Advertenties die er echt uitspringen in Google of in andere zoekmachines?
Dan kan SEA voor jouw onderneming een onmisbare investering zijn.

SEA staat voor Search Engine Advertising, adverteren in zoekmachines.
De advertentie van jouw bedrijf, product of dienst komt nog boven de hoogste natuurlijke zoekresultaten te staan. In deze toppositie krijg je gegarandeerd veel bezoekers én naamsbekendheid.

SEA de meest effectieve methode

Kanjer Marketing kan voor jou verschillende SEA-campagnes ontwikkelen, o.a. met Google AdWords. Dankzij onze jarenlange ervaring zien wij snel wat voor soort campagne bij jouw onderneming past. Samen met jou bepalen wij targets en gaan we aan de slag. Wij integreren het webdesign en de marketing op een doeltreffende manier, zodat potentiële klanten vaste klanten worden.

Het grote voordeel van SEA is dat je alleen betaalt als jouw potentiële klanten op de advertentie klikken. Dit fenomeen staat bekend als CPC, Costs Per Click. Op deze manier krijg je een direct overzicht van de kosten, maar ook van de opbrengsten. Uit onderzoek is gebleken dat SEA de meest effectieve methode van online campagnevoeren is. Het zal je dus altijd rendement opleveren. Wij vertellen je er graag meer over!

Vragen, of wilt u ons inschakelen?

Vragen, of wilt u ons inschakelen?