Diensten

Web design software
Webdesign

SEA

● Inzet van Google Adwords

● Diverse advertentiecampagnes mogelijk

● Target-bepaling voor doelgericht adverteren

● Costs Per Click, geen extra kosten

Online campagnevoeren met SEA is zeer doelgericht. Het kosten-opbrengstenplaatje is direct inzichtelijk. Daarom zijn SEA-campagnes erg effectief voor het bereiken van jouw doelgroep.

Search engine home page
Busy designer creating website

SEA

Naast een hoge positie in de natuurlijke zoekresultaten van Google wil je nog andere resultaten boeken. Heb je wel eens gedacht aan een persoonlijke benadering van jouw doelgroep, met behulp van overtuigende advertenties?

Advertenties die er echt uitspringen in Google of in andere zoekmachines?
Dan kan SEA voor jouw onderneming een onmisbare investering zijn. SEA staat voor Search Engine Advertising, adverteren in zoekmachines.

De advertentie van jouw bedrijf, product of dienst komt nog boven de hoogste natuurlijke zoekresultaten te staan. In deze toppositie krijg je gegarandeerd veel bezoekers én naamsbekendheid.

De meest effectieve methode

Kanjer Marketing kan voor jou verschillende SEA-campagnes ontwikkelen, o.a. met Google AdWords.

Dankzij onze jarenlange ervaring zien wij snel wat voor soort campagne bij jouw onderneming past. Samen met jou bepalen wij targets en gaan we aan de slag.

Wij integreren het webdesign en de marketing op een doeltreffende manier, zodat potentiële klanten vaste klanten worden.

Het grote voordeel van SEA is dat je alleen betaalt als jouw potentiële klanten op de advertentie klikken. Dit fenomeen staat bekend als CPC, Costs Per Click. Op deze manier krijg je een direct overzicht van de kosten, maar ook van de opbrengsten. 

Uit onderzoek is gebleken dat SEA de meest effectieve methode van online campagnevoeren is. Het zal je dus altijd rendement opleveren. Wij vertellen je er graag meer over!

Working on website design

DOOR DE INZET VAN ONZE SPECIALISMEN WORDEN DE BEZOEKERSAANTALLEN VAN JOUW WEBSITE MEETBAAR HOGER. MET SEO BOEK JE VOOR JE ONDERNEMING SNEL WINST, IN ALLE OPZICHTEN!

SEO

05 Homepage02.jpg
Vindbaarheid

Kwalitatief goede codes voor betere vindbaarheid

06 Homepage02.jpg
SEO

Elke aparte pagina SEO-proof, koppen en afbeeldingen geoptimaliseerd voor SEO

07 Homepage02.jpg
Compatibel

Compatibel met Yoast and andere SEO-plugins

20 Homepage01.jpg
Socials

Knoppen voor Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter

03 Homepage05.jpg
Analytics Services

Google Analytics worden gekoppeld.

SEO

● Elke aparte pagina SEO-proof

● Koppen en afbeeldingen geoptimaliseerd voor SEO

● Kwalitatief goede codes voor betere vindbaarheid

● Compatibel met Yoast and andere SEO-plugins

● Integratie met Google Analytics

● Knoppen voor Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter

SEO is onmisbaar bij modern webdesign. Zoekmachines zullen je website gegarandeerd sneller vinden én hoger in de ranking plaatsen!

Zoekmachine optimalisatie

Je bent net gestart met je onderneming of je vindt dat je website aan vernieuwing toe is. Uiteraard wil je zoveel mogelijk verkeer naar je website genereren. In dat geval kun je zoekmachine-optimalisatie inzetten.
De Engelse vakterm daarvoor is SEO (= Search Engine Optimization).

SEO betekent in eenvoudig Nederlands:
Een potentiële klant zoekt een product of dienst en gaat zoektermen intikken in Google. Daar rolt een lijst met treffers uit. Het is belangrijk dat je website hoog eindigt in deze lijst met zoekresultaten. Hoe hoger je eindigt in de ranking, des te eerder de bezoeker op de link naar jouw website zal klikken.

Working on website design
handsome young seo manager using smartphone and computer at workplace

Toppositie in Google

Wij streven naar een toppositie in Google.
Met goed webdesign kunnen wij daar direct invloed op uitoefenen. Dat is geen magie, maar een kwestie van een analytische aanpak.
Bij Kanjer Marketing gaan we in een SEO-campagne als volgt te werk:

Bekijk video!

DOOR DE INZET VAN ONZE SPECIALISMEN WORDEN DE BEZOEKERSAANTALLEN VAN JOUW WEBSITE MEETBAAR HOGER. MET SEO BOEK JE VOOR JE ONDERNEMING SNEL WINST, IN ALLE OPZICHTEN!

Webdesign

Ons webdesign is uitdagend, stijlvol, tot de finesses afgewerkt en heeft de juiste ‘call to action’.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Of het nu via een mobiele telefoon, een laptop of een tablet is: jouw website moet altijd en overal toegankelijk zijn. Door ons webdesign is het eenvoudig navigeren op elk type device.

SEO- PROOF WEBDESIGN

Wij brengen het surfgedrag van jouw bezoekers met analysetools in kaart.  Vervolgens passen wij je webdesign daarop aan. Door dit SEO-proof webdesign eindig je nog hoger in de zoekresultaten van Google.

EEN WEBSITE DIE ACTIVEERT EN CONVERTEERT

Jouw bezoekers worden klanten! Ze worden verleid tot het doen van een online aankoop, ze vragen een offerte aan of vullen een contactformulier in. Met één klik op de knoppen die wij in het webdesign verwerken.

PLUG-INS, THEMA'S

Heb je behoefte aan wat extra technische snufjes? Er is op dit gebied veel mogelijk, op aanvraag bouwen onze webdevelopers het graag voor je.

Klanten recensies

WE VRAGEN IN DIT PROCES CONTINU JOUW INPUT. STAP VOOR STAP NEMEN WE JE MEE IN ALLE ONTWIKKELFASES. ZO CREËREN WE EEN WEBSITE DIE HET HART VORMT VAN JOUW ONDERNEMING.