fbpx

Responsive webdesign
Of het nu via een mobiele telefoon, een laptop of een tablet is: jouw website moet altijd en overal toegankelijk zijn. Door ons webdesign is het eenvoudig navigeren op elk type device.
SEO– proof webdesign
Wij brengen het surfgedrag van jouw bezoekers met analysetools in kaart. Vervolgens passen wij je webdesign daarop aan. Door dit SEO-proof webdesign eindig je nog hoger in de zoekresultaten van Google.
Een website die activeert en converteert
Jouw bezoekers worden klanten! Ze worden verleid tot het doen van een online aankoop, ze vragen een offerte aan of vullen een contactformulier in. Met één klik op de knoppen die wij in het webdesign verwerken.
Plug-ins, thema’s
Heb je behoefte aan wat extra technische of grafische snufjes? Er is op dit gebied veel mogelijk, op aanvraag bouwen onze webdevelopers het graag voor je.
testimonial-team (Demo)
Niels Kooijman

Website laten bouwen via Freek van Kanjer. Ben zeer tevreden met het resultaat. De oude website was wat gedateerd en is nu weer helemaal op to date. Als je vragen hebt of aanpassingen die je liever toch anders ziet is het allemaal geen probleem. Staan vrijwel meteen voor je klaar. Aanpassingen op de mail en de volgende ochtend staat alles aangepast zoals ik dat in mijn hoofd had. Het valt niet mee tegenwoordig om een goede en betrouwbare site bouwer te vinden maar ben blij dat ik met hun in zee ben gegaan. Heb ze meteen opdracht gegeven voor mijn andere website. Ben benieuwd wat voor moois ze er nu weer van maken. Ze hebben nu de vrije hand en kan niet wachten op het eindresultaat. Bedankt!!

testimonial-team (Demo)
Timo

Bij Kanjer Marketing B.V. laat ik mijn website maken en ik ben zeer tevreden. Ze voldoen aan mijn specifieke wensen en komen met ideeën en voorstellen waar ik zelf nooit op had kunnen komen. Er wordt veel persoonlijk contact gehouden om de puntjes op de i te zetten. Kanjer Marketing heeft mijn website en bedrijf een hele positieve en fijne boost gegeven. Van niet bekend naar populair, bedankt Kanjer Marketing B.v. ❤

Max Wout

Professionele website bouwer.
Heb er veel plezier van, bedankt

We vragen in dit proces continu jouw input.
Stap voor stap nemen we je mee in alle ontwikkelfases.
Zo creëren we een website die het hart vormt van jouw onderneming, iets om trots op te zijn!

The right team for your project
we love what we do
HOGER IN GOOGLE KOMEN?